dilluns, 26 d’octubre del 2009

Internet cambia la forma de leer...¿y de pensar?

Aquesta noticia ens diu que cada cop més la societat utilitza l’Internet diàriament i que, a cuasa d'això, poden sorgir diferents conseqüències, de les quals els experts estan dividits ja que tenen opinions molt diverses.

Per una banda, alguns experts diuen que l'home podria disminuir la seva capacitat lectora i l’acció de pensar amb profunditat; mentre que d’altres pensen que l’Internet és combinarà amb el cervell humà i farà que aquest augmnti la capacitat intel•lectual.

D’altra banda, els biòlegs opinen que si el cervell fins ara havia evolucionat de manera que per ell sol trobes les seves propies solucions, si ara, nosaltres, li mostrem de forma immediata aquestes és moltprobable que s'hi acostumi.

Un dels científics que he volgut destcar ha estat Kurzweil, el qual, destaca el potencial de l’Internet com eina de coneixement i com una manera de desenvolupar la capacitat de la intel•ligència humana. A més, aquest pensa que les màquines podran arribar a fer el que fa un humà; i un cop ho aconsegueixin la humanitat s'ajuntarà amb aquesta tecnologia per arribar a ser més intel•lectuals.


Reflexió:

Jo penso que, potser, si no ens dificulten les coses al final el nostre cervell s’acostuma, i quan vulguem fer reflexions profundes i haguem de pensar amb una mica de complexitat ens costarà molt fer-ho. Perquè això no passi, crec que, em de saber fer servir l’Internet de manera que siguem capaços d’utilitzar-lo com una eina i no dependre d’ell.
Sobre el científic que he destacat, Kurzweil, no estic d’acord amb l’última conclusió que fa quan diu que les màquines podran arribar a fer tot el que fa l’ésser humà, ja que penso que aquest és únic i mai pot ser substituït totalment per una d'aquestes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada