dimarts, 20 d’octubre del 2009

La meva mestra d'escola

Com quasi tothom, al llarg de la meva trajectòria a l’escola em van donar classes professor de tota mena: mestres amb molta experiència i els que acabaven de sortir de la universitat, alguns molts simpàtics i altres més distants, persones que es veien que tenien ganes de fer la seva feina ben feta d’altres que no... i així podria fer una llista interminable.

Dins d’aquesta varietat, però, sempre me’n recordo d’una mestra que em va donar classes d’anglès i socials a 4rt i 6è de primària, ella es deia Nerea.
Nerea era una dona d’uns quaranta anys amb molta experiència perquè havia treballat en diversos centres escolars. Sempre posava molta passió a l’hora d’ensenyar, encara que potser tenia un mal dia, i te la intentava transmetre-la.
Les seves classes, sobretot les d’anglès, eren molt dinàmiques i on els alumnes podien participar en tot moment, cosa que feia que estiguéssim tota l’estona atents. Gràcies això vam aprendre molt i quasi tota la classe va acabar sisè i va anar a l’institut amb un gran nivell de llengua estrangera, l’anglès.

Quan te la trobés pel carrer després de sis anys encara s’enrecorda i et saluda amb una gran alegria, perquè si destacava per alguna cosa era pel seu caràcter alegre i les ganes que tenia de fer coses i de que els seus alumnes aprenguessin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada