dilluns, 23 de novembre del 2009

Exposicions de Territori (23/11/2009)

DESCRIPCIÓ:

Aquest dilluns passat vam començar les exposicions per parelles sobre “Territori”.
En aquesta sessió diferents companys van exposar davant de la classe un lloc que havien triat o bé, una comparació entre dos llocs. Dintre d’aquest podien parlar de diferents àmbits com per exemple les festes (que és el que va fer un grup).

Primet de tot van sortit el Masià Bagur i la Laura Sánchez que ho van fer sobre l’illa de Menorca, de la qual es van centrar molt en explicar la seva cultura, la qual molta gent no coneix.

La segona parella en exposar va ser el Marc Pérez i l’Eduard Santos que mitjançant un vídeo, fet per ells, on promocionaven el Baix Llobregat, com si fossin una agencia de viatges per tal de que la gent la vingués a conèixer, ens van mostrar les parts més conegudes i més rellevants dels pobles d’aquesta comarca.

Seguidament van exposar l’Ailén Marino i la Laura Milán que aprofitant que les dues són de Badalona van explicar aquest poble i les seves festes més importants.

La última exposició, feta per Anna Llongueres i Anna Español va tractar sobre el poble de Sant Andreu de Palomar del qual van exposar la seva cultura i la seva història.

REFLEXIÓ:

En general les exposicions han estat positives ja que he après coses sobre pobles propers al meu, els quals he visitat moltes vegades, que no sabia.

Els recursos informàtics emprats penso que han estat ben utilitzats en tot moment perquè els Powers Points eren clars i s’entenien els missatges que volien transmetre; a més, hi havien alguns que cridaven l’atenció (per les fotografies, el color, la lletra...) i això feia que, per lo menys en el meu cas, mostrés atenció.

A més, el vídeo exposat, com ja he mencionat anteriorment, penso que ha resumit molt bé el que intentaven explicar i que les imatges han estat escollides de manera positiva per mostrar el que ens volien transmetre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada