diumenge, 1 de novembre del 2009

¿QUI ETS TU?





L’Eva Gómez Mimó va néixer el set de març del 1991 i per tant, aquest any ha fet els divuit anys. Ella viu al Prat de Llobregat, un poble molt proper a Barcelona, amb la seva família.


L’Eva és una noia d’estatura alta i de pell blanca. Té els ulls clars. El seu cabell és de color castany i el porta llis o bé arrissat, però quasi sempre amb el serrell agafat amb clips. Quan no es fa aquest pentinat és perquè es fa una cua alta (com es pot veure a la fotografia).
Normalment vesteix amb samarretes modernes i texans, amb els quals combina amb botes negres o també, moltes vegades, amb una bambes vermelles que té.


És una noia simpàtica que li agrada molt parlar i per això, pots tenir bones conversacions amb ella. Sempre està contenta i somriu per tot, el que fa que sigui molt amigable i que es porti bé amb tothom.


L’Eva no té cap afició que es pugui destacar, però el que si li agrada es sortir amb les amigues per anar a prendre alguna cosa o per sortir a balla, ja que a ella li agrada molt. A més, podem dir, que li encanta la xocolata i que és el seu dolç preferit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada