dissabte, 14 de novembre del 2009

Comunicació oral, escrita i digital (13/11/2009)

DESCRIPCIÓ:

La sessió d’aquesta setmana l’hem dividida en dos parts diferents.
En la primera part hem continuat amb l’exercici de recitació en els meus companys i companyes han recitat diferents contes, poemes i llegendes.
En la segona, hem començat un nou exercici sobre el debat. Aquesta activitat consisteix en que dos grups, un a favor i l’altre en contra, exposin les seves idees sobre un tema d’educació durant vint minuts com vam poder observar en un vídeo que ens va passar la mestra en una sessió anterior.
El primer grup en portar a terme aquesta activitat van escollir el tema sobre l’escola privada. Els meus companys la van relacionar amb el fracàs escolar. Aquests afirmaven, a partir d’unes dades que van extreure, que en l’escola pública hi ha un percentatge més elevat de fracàs que en les privades.

REFLEXIÓ:

Penso, que si el nen vol estudiar ho farà tant si els pares el porten a una escola privada com a una pública, ja que anant a totes dues li donen les mateixes oportunitats i pot arribar a ser de gran el que vulguis.
Si que és veritat que en una privada normalment hi ha un grau d’exigència i un nivell més elevat que a les públiques, ja que els pares que porten allà als seus fills i paguen ho fan perquè aquests rebin la millor educació possible per part de l’escola. I es per això que el fracàs escolar en aquestes és menor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada