dimecres, 25 de novembre del 2009

Seminari 25/11/2009

Avui a la classe de seminari hem estat parlant sobre la setmana de pràctiques, que va durar del 16 al 20 de novembre, en la qual els meus companys i jo havíem viscut diverses experiències al estar en contacte amb escoles i casals diferents.


En aquestes dues hores de classe ens hem volgut centrar i parlar sobre l’activitat realitzada el dimarts 17 que consistia en acompanyar a un alumne de tercer de magisteri perquè ens ensenyes l’escola en la qual estava fent les seves pràctiques.


Pel que pogut comprovar es que depenen el centre que li havia tocat a cadascú de nosaltres les vivències havien sigut molt variades, ja que hi ha escoles i professors de tota mena. Com per exemple, la reacció diferent que van tenir dues escoles davant del fet que no sabien que alguns dels meus companys anaven a visitar el centre aquell dia, i mentre una d’aquestes els va acollir i els va mostrar el funcionament de la millor manera possible, l’altra ho va fer de mala gana fins fer sentir a les meves companyes com a “paquets” dins de l’aula.


Encara que amb aquests incidents l’avaluació d’aquesta setmana de pràctiques per part de tota la classe penso que ha estat positiva, ja que quan el professor ens ha dit que avaluéssim amb una nota el promig ha sigut de notable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada