Primerament vam acabar l’exercici de recitació que tantes setmanes portàvem fent. Els últims en recitar van ser:
- Adrià Miquel: Poema d’un llibre de Joan Margarit.
- Sergio Ramírez: Alzeimer (anònim).
- David Cortés: La lògica del borratxo.
- Macià Bagur: Navata, llegenda mallorquina.
Al finalitzar aquestes recitacions, vam donar pas a l’exercici Qui ets tu? que havíem fet feia unes setmanes però que alguns dels meus companys no havien pogut fer, aquests eren:
- Cristina Sansalvador que ho va fer sobre la Sandra Ferrer.
- Blanca Vivet que ho va fer sobre la Mireia i la Sonia.
- Adrià Miquel que ho va fer sobre el Martí Villegas.
Quan aquests van acabar, el grup que quedava per fer l’activitat sobre el debat el van portar a terme. Aquest grup estava composat per un costat l’equip a favor que eren el Pau Nin, el Rafa Moya, la Bea González, la Laura Navarro i l’Òscar Garcia; i per l’altre, l’equip en contra que eren l’Adrià Martí, el Sergio Ramírez, la Cristina Valena, el Martí Villegas i l’Àngel Caloca. A més tenien un moderador, el Toni Ruiz.
El tema escollit per ells va ser el de “La religió a les escoles”.
En aquest tema, l’equip a favor defensava que hem de tractar la religió com un tema positiu ja que ens proporciona cultura i un pensament lliure. A més, la religió és la base de la nostra cultura i s’ha d’educar amb aquests valors.
D’altra banda, l’equip en contra refusava dient que si hi ha religió en les escoles s’hauria de parlar de totes i no solament centrar-nos en la catòlica. En la constitució es mostra que tothom té dret a una escola laica i es per això que tothom té dret a escollir si vol o no estudiar religió. A més, defensaven que la religió dóna un pas a enrere a la nostra societat i que sempre ha passat així.
REFLEXIÓ:
LLUMS DE NADAL A SANT JUST
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada