dimarts, 15 de desembre del 2009

Exposicions de Territori (14/12/2009)

DESCRIPCIÓ:

En la sessió de dilluns vam continuar presentant les exposicions per parelles sobre el territori.
La primera parella per exposar va ser la formada per l’Elena Carmona i l’Alba Estragué, les quals ens van parlar sobre els castellers de Vilafranca. Seguidament, hem va tocar exposar a mi juntament amb la meva companya Sara Olmo i nosaltres ho vam fer sobre “La Toponímia”.
Al acabar la nostra presentació, el Javier Garcia i la Natàlia Carrique ens van presentar el tema sobre el timbaler del Bruc. I per últim, amb el tema de La Seu d’Urgell exposat per Esteve Clop i Carles Costa vam finalitzar la classe.

REFLEXIÓ:

Penso que totes les persones que hem exposat aquesta setmana hem fet un ús correcte dels recursos tecnològics i els hem adequat depenen el que volíem explicar.

D’altra banda, crec que en general els objectius proposats per cada grup s’han complert ajustant-nos el màxim possible al temps demanat, és a dir, als sis minuts.
A més, crec que en totes les exposicions s’ha establert un to de veu i un llenguatge corporal adequat que ens ha ajudat a que el públic entengués millor el tema exposat.

En general, m’han agradat totes les exposicions ja que he après coses noves. A part, m’agradaria afegir que les meves conclusions, després d’una reflexió a l’acabar l’exposició, han estat que ens hem ajustat bé al temps demanat, els recursos tecnològics s’han adequat bé i que la nostra expressió tant verbal com corporal ha sigut bona ja que el públic ha entès el tema que els hi hem presentat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada