dijous, 24 de desembre del 2009

Últim Semiari 18/12/09

Aquest últim seminari s’ha dividit en dues parts:

La primera part consistia en acabar les exposicions per parelles sobre les noticies d’educació. En aquesta darrere sessió les van portar a terme Esteve Clop i el Carles Costa, els quals van parlar sobre la implantació del nou calendari escolar, un tema que ja havíem parlat a classe però que va estar força interessant. Aquesta noticia explicava que volen començar les classes després de vacances d’estiu una setmana abans i posar una setmana en el segon trimestre de curs, entre els mesos de febrer i març.
La noticia exposa i l’última del semestre va ser feta per la Núria Maldonado i la Mar Gascó, les quals van parlar sobre l’escolarització a casa, noticia, que ha diferència de l’anterior, mai havíem parlat a l’aula però que també va ser molt interessant. Aquesta explicava que hi ha famílies que no volen portar als seus fills a l’escola ja que prefereixen educar-los a casa.

Les dues notícies hem van semblar força interessant ja que gràcies als powers points fets pels meus companys hem van cridar l’atenció i hem van motivar per saber més coses sobre el que explicaven.

La segona part de la classe, la vam dedicar a fer l’amic invisible i un pica-pica a partir del que havíem portat cadascú. En general els regals van ser molt divertits i el menjar va estar molt bo.

M’ha agradat molt compartir aquest semestre amb tots vosaltres!!!

Bon Nadal i us desitjo lo millor pel proper Any 2010!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada