dijous, 24 de desembre del 2009

Seminari 16/12/09

El seminari d’avui l’hem començat amb l’exercici d’exposar durant deu minuts una noticia d’actualitat que han portat a terme els meus companys Marc Pérez i Sara Garcia. Ells han fet la noticia sobre la prohibició del crucifix a les aules italianes.

Seguidament cadascú ha explicat la seva experiència sobre la visita optativa que havíem de fer durant la setmana de pràctiques. Per exemple, l’Anna i l’Esteve van anar al Museu d’història de Catalunya, la Lorena i la Judit van visitar l’Aquarium, l’Oscar va estar al Museu de la ciència i la tecnologia de Terrassa, el Marc i el Pere van veure el Cosmocaixa, la Norma va anar a l’Auditori i per últim, la Mar, la Núria i la Sara van visitar el CRAM. A més l’Alba i jo vam veure el Museu de la Xocolata, el qual m’agradaria explicar.

El museu es situa a Barcelona, al costat del Parc de la Ciutadella al carrer Comerç.
Aquesta exposició es distribueix en una planta dividida en diferents sectors, als quals pots arribar a partir d’un passadís que té la funció de guia.
En cada sector t’explica una característica diferent sobre la xocolata, com per exemple d’on prové el cacau....
A més, hi ha tres sales on et posen un vídeo per fer més visual tot lo explicat anteriorment.
Una part del Museu de la Xocolata està destinat a fer visites escolars. Aquestes visites estan dividies en dues parts: la primera, en la qual un guia els hi explica de manera dinàmica totes les sales que hi poden trobar; i la segona, d’una manera pràctica es posen en contacte amb la xocolata fent diferents activitats. D’aquesta manera els nens es diverteixen mentre interaccionen amb l’aliment.
Al sortir d’allà, ens van donar una direcció de correu electrònic per si volíem saber més informació sobre les activitats escolars que es proposaven.

La classe de seminari va finalitzar després de que tots expliquéssim la nostra pròpia experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada