dimarts, 22 de desembre del 2009

Exposicions de Territori (21/12/09)

DESCRIPCIÓ:

La sessió d’aquesta setmana era l’última on fèiem l’exercici de les exposicions per parelles sobre un territori.

Els últims grups en exposar van ser:
Primerament, l’Albert Guix i el Cristian Cubillo que van explicar el tema sobre el modernisme però donant importància a Domènech i Montaner.
Seguidament, l’Eva Gómez i la Mònica Gutiérrez ens van mostrar els plat tradicionals de Catalunya.
Els dialectes del català van ser presentats per la Marta Juny i la Mónica de Haro.
Al acabar aquestes, l’Ariadna Garcia i la Norma Augusto ens van exposar la dansa catalana.
I per finalitzar les exposicions del semestre, la Irene Recio i el David Cortès ens van fer una visita per San Sebastià.

REFLEXIÓ:

Les exposicions d’aquesta setmana penso que en general han estat diferents perquè no s’ha centrat en un territori concret, sinó que a partir d’un tema qualsevol l’han relacionat amb el territori.
Tant els recursos tecnològics com els materials (per exemple els bastons de la dansa) han estat ben emprats i s’han adequat bé amb el que volien explicar. A més, els objectius previs proposats per ells crec que s’han complert dins del temps dictat, és a dir, sis minuts.
A part, penso que han intentat exemplificar al màxim les seves presentacions a partir de vídeos, fotografies, material... i això és positiu per entendre millor el que exposen.
D’altra banda, tant el llenguatge corporal com la vocalització ha estat clars per entendre tot el que explicaven.

En conclusió, voldria afegir que aquest exercici de recitació m’ha servit per aprendre coses noves i curiositats sobre els diferents territoris exposats pels meus companys. A més, el fet d’haver de fer jo una presentació ha fet que hagués de pensar i cercar recursos i informació per tal de motivar al públic i que entengués bé el que volia mostrar. D’aquesta manera, he aprés a fer una presentació amb diferents recursos tecnològics i amb un temps limitat, exercici que mai havia fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada