dimecres, 2 de desembre del 2009

Intervenció a la viquìpèdia...

Una part del treball de la viquipèdia consistia en crear un compte en aquesta pàgina web i fer una intervenció.

El meu grup i jo vam decidir fer una intervenció sobre el insecte la “típula”, de la qual no hi havia cap entrada encara feta.
Al no haver-ho fet mai, vam haver de llegir-nos les instruccions d’ús per tal de poder crear la intervenció, ja que al principi ens va ser una mica difícil de fer pel fet de que cap de nosaltres havia utilitzar mai aquesta web per penjar informació, sinó per buscar-la. Però al final, després d’algun problema que ens va sorgir, com que no se’ns veia la informació que havíem penjat, vam aconseguir solucionar-ho i poder mostrar la nostra entrada.

Al dia següent, vam veure que un dels administradors de la Viquipèdia ens havia corregit algunes coses, com les línies que hi ha a sota dels títols i que nosaltres no havíem posat.

Per posar la informació, cadascuna es va encarregar de penjar un apartat diferent, per exemple jo vaig fer els punts que parlen de “L’ecologia” i “La picada del mosquit”.

Penso que és positiu, el fet d’haver de crear un compte i de fer una intervenció sobre qualsevol tema a la viquipèdia, ja que aquesta és una de les pàgines webs més utilitzades per buscar informació i aquest exercici et fa conèixer millor el procediment que s’ha de fer perquè els usuaris puguin veure les aportacions. A més, això m’ha fet veure lo fiable que pot arribar a ser i lo difícil que és publicar informació falsa, ja que a partir dels administradors, de la pròpia pàgina, la tenen molt controlada.



Per poder veure la nostra intervenció a la pàgina web de la vikipèdia cal enllaçar aquí: La Típula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada