diumenge, 6 de desembre del 2009

CONCERT DE SANTA CECÍLIA!!!

El passat divendres vint-i-set de novembre es va organitzar el concert de Santa Cecília en la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (Ramon Llull) a Barcelona.

Aquest concert, que va durar aproximadament dues hores, va estar organitzat pels estudiants de magisteri que s’especialitzen en la matèria de música.

Per començar l’actuació, van cantar els alumnes i professors que formen part de la coral de la facultat. I seguidament, es va donar pas a tots aquells estudiants que van voler participar, començant pels de primer de grau fins acabar amb els de tercer de magisteri.

Durant el concert es va cantar, es va ballar, es van tocar instruments, es va fer participar al públic en diferents moments... però cal destacar l’actuació d’una estudiant de primer de grau, la qual amb la seva veu va fer aixecar al públic del seu seient.

D’altra banda, cal remarcar el bon ambient que es va generar en l’auditori, on es feia l’espectacle, i l’estimació que es va crear per la música en aquell moment per part de tots els assistents.

L’opinió del públic va ser molt positiva ja que van sortir molt contents per la dinàmica que havia hagut al concert i pel gran nivell musical que hi havia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada